fbpx
Rozë

Kur Elita do sheh këtë video, a do e xhelozon Gjikon

Edhe pse çdo lidhje shijohet më ndryshe larg syve të njerëzve, ashtu si në fshehtësi, ashtu vazhdon Gjiko dhe Elita por kjo kënaqësi nuk arriti të vazhdoj sepse syrit të medies nuk mundën që të ju iknin

Ata shpeshherë u zunë mat në udhëtime se bashku por sërish nuk e pranon se në mes tyre kishte diçka. Por erdhi një moment kur të dy pranuan lidhjen e tyre dhe tashmë dashuria e tyre tregohet ne mënyrë publike, shkruan Kosovarja.

Të dashuruar si asnjëherë më parë ata shijon  marrëdhënien e tyre në maksimum. Gjiko dite më parë publikoj këngën ‘Papuqe Gucci’ këngë kjo që mori vëmendje dhe pëlqim të madh në masë të madhe. Gjiko është njëri nga reperet më të kërkuar nëpër mbrëmje muzikore.

E deri sa po shijon momentet e suksesit të këngës ai merret edhe me gjërat që e rrethojnë. Reperi shihet se është i dashur dhe ndaj kafshëve e një përkujdesje të veçantë ndaj qenushit të Elitës. Sigurisht se Elita do të ndihet mirë më këtë trajtim që Gjiko i bën qenit të saj.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close