fbpx
Lajme

A e dini se me 6 shtator 1999 Thaçi e themeloi Policinë e Kosovës, ushtarët e UÇK u bënë policë

Më 6 shtator 1999 ishte themeluar zyrtarisht Policia e Kosovës.

Fondacioni “Përkrahje për Mbrojtjen Juridike të Hashim Thaçit” ka publikuar një video të 6 shtatorit të vitit 1999, kur ishte hapur Shkolla e Policisë.

“Themeluesi i shtetit dhe i institucioneve të Kosovës. Hashim Thaçi, më 6 shtator të vitit 1999, duke e hapur Shkollën e Policisë, ku 176 kandidatë filluan trajnimin si gjenerata e parë e pjesëtarëve të Shërbimit Policor të Kosovës”, thuhet në përshkrimin e kësaj videoje.

Ushtarët e UÇK-së pastaj kaluan në Policinë e Kosovës e në TMK.

https://www.facebook.com/gazetaepokaere/videos/2870404076600712

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close