fbpx
Lajme

Analisti kritikon Kurtin: Terrin e sollët ju, nuk e gjetët në mesin tonë, qeveri e kukamave

Shkruan: Fitim Salihu

Ky vajtimi fminor “20 vjet e kane skatlu” nuk vlen hiç aspak per energjine elektrike. Kosova nuk ka pas reduktime prej vitit 2008. Reduktimet erdhen me ju.

Terrin e sollet ju, nuk e gjetet ne mesin tone.Edhe argumenti “ata e kane plivatizu” eshte kot, ndonese vete kam qene kunder atij lloj privatizimi. KEDS-i u privatizu para 10 vjeteve, por rryma nuk u ndal ne keto 10 vjet. U ndal vetem sivjet. Vetem me juve ne pushtet. Terrin e sollet ju, nuk e gjetet ne mesin tone.

Kap punoni najsen se u mytet tu kukat. Boze jeni bo me keto 20 vjet. Paramendo me pas marre pushtetin ju ne vitin 2000 – Kosova e kallte prej luftes, pa institucione, pa shtet, pa ambasada, pa njohje, pa kurrgja hiç. Pasni pas me vajtu ma zi se Fifi ne Big Brother. Kapni more punoni e mos u boni vajtojca. Qeveri e territ dhe e kukamave.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close