fbpx
Lajme

ÇFARË DO TË NDODH ME PRIZRENIN, TREGON PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) thotë se e ka shqyrtuar ankesën e PDK-së për kontestimin e rezultateve të raundit të dytë në balotazh për Komunën e Prizrenit.

Sipas vendimit të PZAP-së, ankesa e PDK-së është cilësuar si të palejuar.

“PZAP-it lidhur me apelet e  paraqitura nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka vendosur si ne vijim: a) Apeli për komunën e Prizrenit  është hedhur si  i palejuar”, thuhet në vendimin e PZAP-së.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close