fbpx
LajmeOpinione

Kimete Berisha: Gërvalla është hajneshë e fundërrinë e leshit, budallicës i duket Kurti luan

Shkruan: Kimete Berisha

Tigreshës, ia sjellni një Tigër që ia mbush syrin, agresiv dhe të guximshëm, që edhe ia shqyen macën para syve!

Evropa është ‘tigër prej letre’, po thotë hajnesha më e shëmtuar, e cila e fshehu pasurinë e saj nga anti-korrupsioni.

Por, anipse është me cukël, ajo ndjehet si tigreshë dhe komplet BE-ja nuk i dalin boll.

Anipse është një fundërrinë e leshit, zbrazëtia e saj është aq e madhe sa që s’ka

tigër që ia mbush boshllëkun!

Albin Kurti i duket Luan, kurse BE-ja ‘tigër prej letre’, budallicës.

Veç për Vjosën ka të drejtë që mendon se është arushë.

‘Tigêr prej letre’ i thuhet dikujt që kërcënom por është askusji.

Ama, BE-ja nuk po të kërcënon.

Nuk është politika e BE-së t’i tregoj lë muskujt.

P.S. Boll moj enveriste mos u gërvall.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close