fbpx
Lajme

Mediat aso kohe, si e rrahi shqiptari Murat Bujupi kriminelin serb Arkanin në Belgjikë, po ashtu edhe Halili

Shkruan: Reshat Sahitaj

MURAT BUJUPI DHE HALILI NGA FERIZAJ E RREHEN ARKANIN

MURAT BUJUPI nga Peja, student i Filozofisë në Universitetin e Beogradit, e më vonë emigron në Belgjikë e ka një histori të bujshme. Murati punonte si taksist në Bruksel dhe kohen e lirë e kalonte në SHAH KLUB që ishte në qender te Brukselit. Në ketê lokal Arkani kishte shkuar shumë herë dhe kishte provokuar shqiptaret. MURAT BUJUPI edhepse per nga natyra ishte i urtê , kur dikush e prekte në çeshtjen kombetare nuk e duronte. Andaj një pasdite e rreh ARKANIN në lokalin SHAH KLUB qe gjendej disa metra largë Klubit “Jugollavia”. Në qender të Brukselit Arkanin e ka rrahur edhe Halili nga Ferizaj , i cili tani eshte kthye në Kosove dhe e ka hapur një restaurant.

ARKANIN nê Belgjikë e kanë rrahur për çeshtje kombetare e jo RRAHJE FER PËR MENDJE TE MADHE !

Në Kosovë Gani Kolovica deklaron se e ka rrahur Arkanin FER Nëse Gani Kolovica merr pension ose rrogë nga shteti i Kosoves , pse te mos merrë MURAT BUJUPI ?

SAQARIM/ Gjatë viteve qe pretendohet se Arkani eshte rrahur FER ne Prishtinë , në bazë te hulumtimeve del që Arkani ka qenë 3 vjet në Burg në Kroaci, e pastaj ka emigruar në Belgjikë ku edhe ka jetuar shumë vite.

Më 1981 ARKANI ska guxue me shetit lirshem e as me dal lirshem në lokalet e Brukselit deri sa më 1983 kthehet ne Beograd.

A e dini pse? Spese nê Bruksel me 14 korrik 1981, ne ambasaden jugosllave me pushkë automatike u vra personeli i Ambasades dhe u plagosen disa tjerë. Njê muaj me vonë MUSA HOTI i vrau 3 DIPLOMATË TE AMBASADES e keshtu me radhë sipas shtypit BELG në Beograd u kthyen nga Brukseli te vdekur e te vrarë mbi 27 serbë. PSE MURATI APO MUSA HOTI OSE HYSEN KARALIA nuk marrin pension e as nuk kanë mirenjohje nga Kosova????

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close