fbpx
Lajme

Artikulli i Epilogut ngjallë debat: Qytetari dhe Kurteshi fyen mes vete

Pas publikimit të artikullit të Epilogut dhe shpërndarjes nga qytetarë të ndryshëm, ka nisur një debat mes deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje z. Sami Kurteshi dhe një qytetari, emrin të cilit nuk do ia publikojmë për shkak të privatësisë.

Debati nisi, pas prononcimit të z. Kurteshi në Kuvendin e Republikës së Kosovës, rreth gjendjes në arsim, ku konstatoi se studentët e Republikës së Kosovës ende nuk dijnë të shkruajnë. Pavarësisht kritikës së z. Kurteshi, realiteti praktik në një formë apo tjetrën e fakton këtë konstatim.

http://www.epilogu.com/sami-kurteshi-studentet-ende-nuk-dijne-te-shkruajne/

Një qytetari nuk i ka pëlqyer konstatimi i deputetit Kurteshi dhe e ka fyer atë. Pas fyerjes, z. Kurteshi i replikoj në koment duke i thënë ndër të tjerash “shporri kriminel”. /epilogu/

Shikone reagimin dhe kundër reagimin e plotë;

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close