fbpx
Lajme

Drejtori i një shkolle në Malishevë urgjentisht t’i ndalë postimet, në 3 rreshta bën 8 gabime

Izet Hoti, drejtor i Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, ka bërë hiç më pak se tetë gabime gjuhësore në një status të shkurtër, që ai ka publikuar në faqen e tij në Facebook.

Hoti, ndonëse drejtor i gjimnazit, shpreh haptas simpatinë e tij për Nismën për Kosovën, dhe kryetarin e saj, Fatmir Limajn.

Hoti nuk di të shkruajë saktë fjalën “humbën”, pasi e shkruan dy herë “hubën”. Duke mos u ndalur te shkronja “ë”, e cila mungon pothuajse në çdo postim të Hotit, ai gabimisht e shkruan edhe fjalën “falënderojmë”, duke e shkruar “falemenderojm”.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close