fbpx
Lajme

Eksperti i facebook-ut: Po shpërndahen lajme të rreme e të sponzorizuara kundër Bedri Hamzës

Eksperti i fushës së sigurisë kibernetike, Mentor Hoxhaj u ka ofruar mbështetje të plotë të gjithë atyre që raportojnë lajmet e rreme.

Para pak ditësh mediat e ndryshme kanë raportuar për një plan të ekipit të z. Agim Bahtiri për të krijuar lajme të rreme kundër z. Bedri Hamza. Efektet e sondazheve kanë nxitur ekipin e z. Agim Bahtiri që të krijojnë edhe më shumë lajme të rreme dhe të sponzorizuara.

Mentor Hoxhaj ka zbuluar një propagandë dhe një lajm të rrejshëm që ka për synim dëmtimin e imazhit të Bedri Hamzës.

“FactChecking – Fake News & PROPAGANDËNuk është e vërtetë se Sami Lushtaku ka dhënë një deklaratë të tillë!Një foto e vjetër keqpërdoret për të sjellë një RRENË!Lajme Shqip është një ndër faqet e krijuara në mekanzimin e krijimit dhe shpërndarjes së FAKE NEWS për dëmtimin e imazhit të Bedri Hamzes.#FactCheckerKS“.

AMP:

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close