fbpx
Kuriozitete

Emrat që do të përdoren më së shumti në 2018 për fëmijët nëpër botë

Nëse jeni duke pritur për fëmijë, atëherë do të keni parasysh se janë disa emra në botë që do të përdoren më së shumti në vitin 2018.

Një udhëzues I dobishëm për prindërit ka propozime fantastike për emrat e foshnjave, duke analizuar të dhënat e emrit dhe duke rënë dakord për favorizimet e tyre, transmeton Indeksonline.

Edhe pse Olivia dhe Harry ishin emra të njohur ndër vite, ata nuk parashihen si emrat e foshnjeve për 2018.

Emrat që do të përfshihen në 2018 janë: Emma, Charlotte, Sadie, Violeta dhe Kennedy të ndjekur nga Savanah, Penelope, Victoria, Ellie dhe Hazel.

Natalie, Luna, Rylie, Aurora, Scarlett, Nora, Zoe, Amelia, Harper dhe Stella.

Jack, Oliver, Theodore, Dylan, Adam, Aleksandar, Daniel, Kristofer, Jozef, Lucasi dhe Isak.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close