fbpx
Rozë

Ermali romantik, shtron darkë deri në gju për gruan

Janë çifti më i komentuar në media, Ariana dhe Ermali për shumë fansa të tyre përbëjnë çiftin ideal.

Ermalin rrallë e shohim të postojë në lidhje me gruan derisa ajo nuk ndalet.

Është një fotografi e fundit ku tregon anën romantike të Ermalit.

Një tavolinë e zbukuruar vetëm për çiftin ishte surpriza e tij ndaj Arianës, e cila u befasua shumë.

Ata të dy dëshirojnë që t’i ekspozojnë edhe orët që i mbajnë dhe janë të ngjashme.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close