fbpx
Lajme

Nesër mblidhet Kuvendi, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër në orën 10:00 do të mbahet seanca e radhës palramentare.

Në mesin e pikave të rendit të ditës që do të diskutohen në të janë shqyrtimi i Projektligjit për Ndërmarrjet Sociale,  raportit vjetor të Avokatit të Popullit si dhe atij të Fondit të Kursimeve pensionale.

Ky është rendi i ditës 

1 Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2 2. Koha për pyetje parlamentare,

3 3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4 4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Ndërmarrjet Sociale,

5 5. Shqyrtimi i Raportit të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2016,

6 6. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2016,

7 7. Shqyrtimi i kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për miratimin e taksës vjetore për vitin 2018,

8 8. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti serb,

9 9. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesa.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close