fbpx
Rozë

NRG Band nga të paktat grupe që u kthyen në “Kënga Magjike”

Njëri prej grupeve të vetme që kanë ngelur në Kosovë duket se ende kanë nostalgji për festivale

Derisa shumica e këngëtarëve dhe grupeve kosovare nuk janë më shumë aktive nëpër festivale të Shqipërisë si më parë, këtëe bën këtë vit NRG Band.

E këtë rikthim në këtë festival NRG Band e kanë bërë pas 10 viteve, ku janë prezantuar me këngën Gocat me Martini.

Kujtojmë se çmimet në Kënga Magjike ndahen me vlerësim të jurisë, kurse çmimi kryesor nga vlerësimi i artistëve.

A do të arrin ata që të sjellin ndonjë çmim në Kosovë nga ky festival mbetet të shihet.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close