fbpx
Lajme

Policia në Gjilan: Procesi zgjedhor po mbahet pa probleme

Të gjitha raportimet tona janë shumë pozitive dhe shumë të mira.

Të gjitha raportet flasin për një klimë të qetë votimesh, deri tani nuk kemi asnjë incident të raportuar përgjatë procesit të votimit.

Deri më tani klima e sigurisë është i raporteve më të mirë të mundshëm.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close