fbpx
Rozë

Elona Sadiku, vajza e cila po mahnitë publikun me zërin e saj

Elona Sadiku, vajza e cila po mahnitë publikun me zërin e saj.

Talenti dhe pasioni për muzikën jane elemente përmbajtësore që garantojnë suksesin e saj muzikore në të ardhmën.

Zëri i saj, të cilin e ka transmetuar nëpërmjet coverave të ndryshëm, është mirëpritur jashtëzakonisht mirë nga publiku kosovar. Këtë e ka dëshmuar në coverin e saj të fundit të kënges Nëntori nga Arilena Ara.

Elona, siç duket do të jetë simbol i ardhshëm i estradës tonë.
Edhe estrada do të mund të krenohet në të ardhmen me pasuritë muzikore që përmban zëri i Elonës.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close