fbpx
Rozë

Poza që më së miri i ofron partnerët

Edhe nëse mendoni se në shtrat nuk është duke shkuar çdo gjë sipas dëshirës, mos lejoni që t’ju kaplojë monotonia, duke i praktikuar vetëm dy-tri poza. Freskojeni jetën tuaj dashurore.
Shumica e çifteve në dhomën e gjumit janë bërë mjaft statikë. Zakonisht praktikojnë dy-tri poza seksi dhe mjaftohen me kaq.

Mbase pak freskim në këto ditë të ngrohta vere do të jetë i mirëseardhur? Pra, po ju paraqesim pozën shumë interesante të cilën patjetër do të duhej ta provoni…

Edhe pse ju duket e komplikuar, të jeni të bindur se nuk është ashtu! Me pak angazhim dhe formë të mirë lehtë do ta praktikoni (besojmë se keni kondicion të mirë).

Kryesisht gjatë praktikimit të kësaj poze mashkulli ulet me këmbë të shtrira, ndërkaq femra qëndron mbi të në pozitën sikur në ilustrimin e bashkëngjitur, transmeton Telegrafi.

Kur të arrini sukses një herë, edhe nëse në këtë pozë keni qëndruar pak, angazhimi do t’ju shpaguhet, ndërkaq kënaqësia do të jetë e sigurt.

Ajo që është më e rëndësishme – ekspertët garantojnë që kjo pozë i ofron partnerët më shumë se cilado pozë tjetër. /Telegrafi/

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close