fbpx
Lajme

SKANDALOZE: Shikoni se si studentët i kopjojnë provimet (FOTO)

Parimisht, studentët vlerësimin për një provim të caktuar, duhet ta marrin në bazë të dijes dhe punës së tyre.

Mirëpo, fatkeqësisht çështja e provimeve, është shndërruar në një praktikë mjaft të keqe.

Disa studentë, fatin e tyre e orientojnë tek kopjimi ose mënyrat e tjera të pa lejueshme për kalimin e provimit, transmeton epilogu.

Redaksia e epilogut, ka siguruar disa fotografi të një Universiteti Publik, ku dëshmohet se kopjimi masiv ndodh edhe në forma të ndryshme, deri tek kopjimi nëpërmjet murit.

Kjo dukuri duhet të ndalohet rreptësisht dhe të ndërmirren masat konkrete në këtë drejtim.

Metodat e këtilla e barazojnë studentin jo punëtor me atë punëtor, në fund të vlerësimit, gjë që s’është aspak korrekte dhe e drejtë.

Në pothuajse të gjitha universitetet përdorën këto metoda negative. Ne ju sjellim foto të mureve të shkruara për kopjim. /epilogu.com/

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close