fbpx
Lajme

Zeka “plasë” bombën: Vëllau i Haki Imerit (Faik Imeri) është në lidhje me Shefin e BIA-s serbe

Dimiq, një nga udhëheqësit e lartë të BIA-s serbe, flet për dëshmitarë kundër Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit në një bisedë telefonike me një person shqiptar, i cili në këtë audio-incizim prezantohet si personit ‘X’ (Paparaci është në dijeni për identitetin e personit ‘X’).

Biseda telefonike mes Dimiqit dhe personit ‘X’ është realizuar pak ditë pas shkuarjes së Thaçit dhe Veselit në Hagë.

Ajo është e gjatë rreth katër minuta. Dimiq dëgjohet duke e biseduar me personin ‘X’ shkuarjen e Thaçit dhe Veselit në Hagë.

Sot përmes një video iqizimi publicisti dhe gazetari hulumtues Milaim Zeka tregon së;

“Biseda me shefin e BIA- së serbe për Kosovë, Bojan Dimiç në atë kohë është zhvilluar nga telefoni i një agjenti serb nga Kosova me emrin Faik Imeri”

Milaim Zeka ne video adresim disa minutash tregon së;

“E kam thane dhe të Çim Peka të Syri TV dhe të shumë emisione televizive së në Kosovë që 90% të të gjitha materialeve të përgatitura per prokurorinë e gjykatës speciale ne Hagë kane ardhur nga Serbia”

Këtu mund ju paraqesim transkriptim e plotë të video adresimit të Milaim Zekës

“Të nderuar teleshikues po jap disa sqarime jo reagim ndaj një video e cila mbrëmë është publikuar nga shumë portale me autorësi të portalit Insajderi.
Nuk e kam ndërmend të reagoj ndaj kolegeve të mije të cilët e kane publikuar këtë video sepse në fund të fundit ne jemi gazetar dhe publikojmë atë qe neve na duket interesat.Ne të shumtën e rasteve publikojmë gjera totalishtë pa vlere por qe në publik shkaktojnë reagim dhe jehonë.

Lufta speciale e cila sot zhvillohet nga portalet dhe nga mediat ne përgjithësi është luftë per klikime.

Mirëpo reagimi im ose sqarimi im rrethe kësaj video është se de fakto kjo video nuk paraqet asnjë lajm .

Pse sepse ka vite e vite që shumica prej ne kolegeve kemi thane ne shume emisione që jane në youtube .Nga BIA serbe nga prokurore, serb nga agjente te ndryshëm të shërbimit informativ serb qofte te huaj qofte shqiptar,

Do të thotë ky nuk është lajm dhe biseda telefonike e cila Zhvillohet nga një person i cili nuk jeton ne Kosovë por ne një vend perëndimor edhe kjo bisede d.m.th. është bisede qesharake ku flitet per qebe dhe flitet per vdekjen e Titos.

Ajo që përbenë lajm e qe besoj se koleget e gazetar e dine një gjë te tille është fakti se kjo bisede me shefin e BIA/së serbe per Kosovë Bojan Dimiç në atë kohë është zhvilluar nga telefoni i një agjenti serb nga Kosova me emrin Faik Imeri i cili është paraqitur të të gjithë ne dhe të Vehbi Kajtazi dhe tek Visar Duriqi dhe tek Milaim Zeka dhe tek Berat Buzhala edhe të të gjithë komandantet e luftës e shume politikanë qe është agjent i larte të CIA=së amerikane, njeri qe ka marr pjese të ne vrasjen e gjoja Osama Bin Laden , njeri i cili ka marr pjese ne arrestimin e Miloshoviçit e përralla e përralla te tjera.

Edhe përgjimet që një kohë me parë dolën ne opinion nga bashkëpunëtori i Faik Imerit e që është Florim Alaj i cili dikur ishte partner në Insajder por qe tani ka vite që ai akuzohet nga Parim Olluri dhe nga Vehbi Kajtazi per tradhti për shantazh për të gjitha këto d.m.th. thotë përgjimet e kryera me urdhrin e Faik Imerit një kohe kur këto u publikuan të shumë portale në fakt të një portal tjetër me emirin shqip .com në qofte së nuk gabohem kane qene vepër absolute e Faik Imerit.

Për çka unë i kam paralajmëruar koleget e mije. Kam folur me Visar Duriçin por ne ate kohe Visar Duriqi mendonte gjoja unë fshihem prapa këtyre përgjimeve dhe se unë jam prapa këtyre publikimeve.

Ka përgjime telefonike te tilla te cilat unë i kam poseduar këtu e shume vite me pare ku dhe unë jam i incizuar nga ky grup i përgatitur nga Faik Imeri biseda por arsye pse ai nuk ka publikuar një pjese te këtyre përgjimeve është se unë qe ne atë kohe kam fol me personin i cili flet tani Bojan Dimiçin dhe kam paralajmëruar se Faik Imeri është i rekrutuar nga BIA Serbe është agjent i lartë i shërbimit serb dhe njeri i cili ka zhvilluar lufte speciale për te krijuar vëllavrasje ne mes të shqiptareve te Kosovës

Përgjimi i cili është publikuar e qe jane dhe disa video tjera të incizuar është bere ne tetor te vitit 2021 biseda është zhvilluar nga Faik Imeri i cili hynë e del ne Beograd shume me lirshëm se sa ne Skenderaj edhe qe e ka mik të ngushte dhe bashkëpunëtorë te ngushte Bojan Dimiqin , Radojqiqin , Gashiqin dhe plote te tjerë. Per te gjitha këto ka fake ka incizime ka fotografi .

Përfundon rrëfimin e tij Milaim Zeka i cili paralajmëron për nesër fakte dhe dëshmi te reja.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close