fbpx
Rozë

Nëna e Justin Bieber thotë fjalët më të ëmbla për Selena Gomez

Nëna e Justin Bieber, Pattie Mallette, ka shprehur ndjenjat e saj për Selena Gomez.

Në një intervistë të dhënë për gazetën “People”, ajo është shprehur: “Nuk di shumë për marrëdhënien e tyre personale sepse ai nuk flet shumë por unë e dua atë’, ka thënë ajo për Selena-n.

“Mbështes çdo gjë që ajo bën, nëse ai e do atë edhe unë e dua. Unë e kam takuar atë dhe kemi një lidhje të veçantë. Mendoj se ajo është shumë e dashur”.

Ndërsa lidhur me marrëdhënien e çiftit, ajo ka thënë: “Unë nuk mund të flas për marrëdhënien e tyre, është diçka mes tyre”.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close