fbpx
Lajme

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër në ora 16:00. Kështu bëhet e ditur përmes një njoftimi për media.

Në rendin e ditës për seancën e radhës së Kuvendit është paraparë fjala e presidentit Hashim Thaçi ndaj deputetëve të Kuvendit, si dhe si pikë e dytë është shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Buxhetin e vitit 2018.

Këto janë pikat:

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Përgatitjet për seancat plenare të radhës:

2.1. R e n d i i d i t ë s

Adresimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e Tij, zotëri Hashim Thaçi, deputetëve të Kuvendit të Republikës të Kosovës.

2.2. R e n d i i d i t ë s

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close