fbpx
Shëndeti

Simptomat që tregojnë se vuani nga depresioni

Depresioni nuk manifestohet te të gjithë njerëzit në mënyrë të njëjtë.

Përveç simptomave të njohura, ka edhe të tilla që shpesh nuk vihen re dhe mund të luajnë rol të madh në shëndetin mendor të individëve.

Këto janë simptomat më pak të njohura që tregojnë se dikush vuan nga depresioni: 

– Qani për gjëra që nuk ju kanë pikëlluar më parë

– Dilni shumë lehtë nga takti

– Jeni indiferent

– Nuk iu përmbahesh afateve të dhëna

– Keni problem me koncentrim

– Jeni tepër të lodhur

– Keni ndryshim të zërit

– Jeni të pavendosur

Ndryshe, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë nga depresioni vuajnë 300 milionë njerëz në botë.

 

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close