fbpx
Lajme

Zbritja e rrejshme në marketet kosovare (Video)

Në shumë raste konsumatorët në Kosovë mashtrohen nga çmimet të cilat u prezantohen.

Madje një mashtrim i tillë po ndodhë edhe tani në një nga marketet më të mëdha në vend në atë të ‘Viva Fresh Store’.

Është pikërisht selia e këtij marketi në lagjen Dardania në Prishtinë që ka bërë një mashtrim për gjithë klientët.

Në produktet e ajkës dhe disa të tjera që gjendshin në market shënonte një çmim, kinse me zbritje por në momentin që largohet ai çmim lë të kuptohet se në të vërtet ai nuk ka ndryshuar dhe se produkti shitej njësoj që nga fillimi.

Këtë mund ta kuptoni qartësisht në videon që keni më poshtë ku konsumatori zbulon qartë se sip o mashtrohen blerësit në këtë market.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close